Dejan Stanković podelio igrače po grupama, sve spremno za pripreme

Igrači su od juče podeljeni po grupama i odrađuju sve što je potrebno pre sutrašnjeg okupljanja i prvog treninga na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Odmor je završen za igrače Crvene zvezde koji su juče podeljeni po grupama počeli preglede od glave do pete uz niz testova provere pod komandom italijanskog stručnjaka za kondiciju Federika Panonćinija. 

Na okupu su svi igrači, kako saznaje HotSport, samo je dopust za kašnjenje zbog avio veza dobio El Fardu Ben, čiji se dolazak očekuje u toku dana.

Šef stručnog štaba Dejan Stanković će sa saradnicima imati jasnu sliku pojedinačne spremnosti igrača, a onda će skockati plan rada na prvom delu priprema u Pafosu, gde je fizička spremnost na prvom mestu uz uigravanje kroz treninge i neke taktičke detalje, koji treba da budu isprobani i kroz test meč.

Za sutra je zakazana prozivka i prvi trening, a kako smo već najavili Dejan Stanković je odlučio da “precrta” Hose Kanjasa i Žandera Santanu, koji će u dogovoru sa čelnicima Zvezde promeniti klub.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

U takmičarski pogon posle teške povrede krajem jula u meču sa Helsinkijem je ponovo Branko Jovičić čime je pojačana konkurencija u veznom redu.

Hotsport.rs