Degenek u suzama: “Život je prelep, od ničega sam došao do pobede na Mundijalu”

Bivši fudbaler Crvene zvezde se oglasio putem svojih društvenih mreža

Fudbalska reprezentacija Australije uspela je da savlada Tunis u drugom meču grupe D na Svetskom prvenstvu u Kataru sa 1:0, čime je i produžila svoje snove o prolasku u narednu fazu takmičenja. Ova pobeda je bila izuzetno bitna i za Miloša Degeneka, koji je plakao nakon poslednjeg zvižduka.

Bivši fudbaler Crvene zvezde je u igru ušao u 75. minutu meča protiv Tunisa, kada je zamenio Karačića, te je na sjajan način uspeo da zatvori svak iprilaz golu Tunižanima i tako doprinese svojoj reprezentaciji da dođe do pobede.

Ovaj tijumf je imao i emotivnu notu za Degeneka, koji je posle meča ostao na klupi i grcao u suzama, da bi se potom oglasio i na Tviteru.

Ovo nije politički post ili nešto vezano za rat. Ovo je post koji pokazuje da je život prelepa stvar. Od apsolutno ničega do pobede u utakmici Svetskog prvenstva. Predstavljanje moje zemlje mi je dalo sve. Hvala Australiji što mi je dala sve. Nikad ne prestajte da verujete u sebe - napisao je Degenek.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Podsetimo, Miloš Degenek je rođen u Kninu 1994. godine, ali je zbog rata morao sa porodicom da se preseli u Australiju tokom 90-ih godina prošlog veka.

Telegraf.rs