Degenek u novoj ulozi protiv Napretka

Crvena zvezda će biti lišena pomoći standardnog levog beka Milana Rodića u sutrašnjem meču sa Napretkom (18.00, Arena Sport) u 26. kolu Superlige, piše Sportski žurnal. 

Rodić se povredio još u Inđiji, ali se njegovo stanje pogoršalo na 162. večitom derbiju.

Propustio je meč sa Mačvom, a nije u konkurenciji ni za okršaj sa Kruševljanima. Inače, crveno-beli u sutrašnjem meču proslavljaju svoj 75. rođendan i nadaju se ozbiljnom odazivu svoje publike.

U novoj ulozi ponovo bi mogao da se nađe Miloš Degenek, koji prvo igrao na levom beku u finišu večitog derbija, a potom i protiv Mačve. To je nešto što je stručni štab crveno-belih uigravao u proteklom periodu i ne bi trebalo da izazove nikakve komplikacije u igri ekipe Dejana Stankovića.

Takođe, izvesno je da će na mestu levog štopera biti Srđan Babić, koji je golom u Šapcu dodatno poradio na samopouzdanju i očekuje se da do kraja proleća izraste u jednog od lidera poslednje linije, a ostaje da se vidi da li ponovo igrati u tandemu sa Radovanom Pankovim ili će se u tim možda vratiti Nemanja Milunović.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

U kokurenciji za tim u ovoj utakmici je i Miloš Vulić, koji je takođe zadobio povredu u Inđiji, ali se sada i definitivno oporavio.

Mozzartsport