Degenek postaje otac!

Defanzivac Crvene zvezde Miloš Degenek i njegova supruga Aleksandra objavili su na društvrenim mrežama da na leto čekaju dete!

NJih dvoje su u braku još od avgusta prošle godine, a Aleksandra je na Instagramu podelila zajedničku fotografiju kroz koju je otkrila da je u petom mesecu trudnoće.

Rodio se u srpskoj porodici u Kninu, a živeo je u Orliću odakle mu je očeva porodica, dok su sa majčine strane iz Mokrog Polja.

Posle hrvatske vojne operacije Oluja 1995. godine, morao je sa porodicom da dođe u Srbiju. Zatim se seli u Australiju i sa osam godina je počeo da trenira fudbal u srpskom klubu iz Sidneja Beli Orlovi. Ostao je tu do 13 godine i onda prelazi u klub Sidnej iz Novog Južnog Velsa.

Bio je kapiten reprezentacije Australije do 17 godina i učesnik Mundijala za igrače do 17 godina u Meksiku na kom je igrao dve utakmice. Preko Miroslava Stevića je stupio u kontakt sa ljudima iz Štutgarta i tamo odlazi na probu.

Potpisao je profesionalni ugovor sa „švabama”, ali je ubrzo doživeo povredu Ahilove tetive i usledila je pauza od godinu dana. Morao je opet ispočetka, odlazi na probu u Minhen 1860. Tri nedelje je bio sa njima na pripremama, a nakon toga potpisuje ugovor. U ovom klubu je u narednih godinu i po dana odigrao 33 utakmice u Drugoj ligi Nemačke.

Wiki, Novosti.rs