Degenek pecka Sadika pre DERBIJA!

Iz Degenekovih reči može da se oseti blago nezadovoljstvo Zvezdine svlačionice zbog hvalospeva na račun večitog rivala

Crvena zvezda i Partizan u nedelju od 18 časova na Marakani igraju 162. večiti derbi.

Miloš Degenek imaće posao da zaustavi Partizanove napadače. Prvenstveno Umara Sadika, sa 16 golova najboljeg strelca crno-belih u ovoj sezoni.

Zvezdin štoper ne mari za opasnost koja dolazi iz crno-belog tabora.

- Dobar igrač, i njemu svaka čast. Zasluženo sve. Super je. Dobru je karijeru imao, verovatno će imati još bolju posle Partizana. Ali mislim da sam i ja dobar igrač, dovoljno dobar da čuvam i Sadika. Čuvao sam i mnogo bolje napadače od njega, tako da naravno nemam straha. Nek ima on malo straha od toga što dolazi ovde kod nas.

foto: Starsport©

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Crveno-bele čeka težak duel, a navijači očekuju mnogo bolju igru nego u prethodnim mečevima sa večitim rivalom, kada je srpski šampion znao da podbaci.

- Ja sam bio sam tu samo za dva derbija i nismo baš podbacivali, ali Partizan jeste bio bolji protivnik jesenas. Prošle sezone smo bili jednaki. Tako se desi. To je derbi. Ko ima bolji dan taj će da pobedi. Ne znači da je pobednik bolja ili lošija ekipa. Samo taj dan mora da se bude potpuno spsreman, da se pogine za grb.

Iz Degenekovih reči može da se oseti blago nezadovoljstvo Zvezdine svlačionice zbog hvalospeva na račun večitog rivala.- Dosta se hvalilo kako Partizan igra evropski fudbal, kako radi ovo, ono. Nemam ništa protiv toga. Svaka im čast, ali u onoj njihovoj grupi Lige Evrope nisu uspeli da prođu dalje tako da ne znam koliko im stvarno znači što su igrali lep fudbal. Još jednom, svaka im čast, pohvale i od mene. Nek igraju, nek nastave tako. Mi gledamo naše dvorište, kako mi igramo. Drugi nek komentarišu kako ko igra. Moje je da izađem i da igram, da radim svoj posao.

Espreso