Degenek napušta klub, Zvezdi trebaju pare hitno?

Došlo vreme za rastanak.

Posle eliminacije iz trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona od Omonije, Crvena zvezda se susreće sa velikim finansijskim gubitkom, te je sada prodaja igrača potrebna. Jedan od onih koji bi mogao da donese zaradu je Miloš Degenek.

Ispadanje od Omonije verovatno menja planove uprave Crvene zvezde, koja ima plan da u finišu prelaznog roka do 5. oktobra proda nekoliko igrača. Na ovaj način crveno-beli hoće da popune budžet, a postoji opcija da klub napusti Miloš Degenek

Štoper je posle Kine bio na meti Al Ahlija koji sa klupe predvodi Vladan Milojević, ali priča bar za sada nije došla do realizacije.

Kako MaxBet sport saznaje, reprezentativac Australije je na meti Al Aina iz Dubaija. Početak sezone u Emiratima je odložen za sedam dana, pa klubovi pokušavaju da angžuju nove igrače.

Zbog koronavirusa prošla sezona je prekinuta u martu i fudbal se posle šest meseci vraća na scenu, a pošto štoper nastupa za reprezentaciju Australije vodi se kao bonus igrač iz Azije i ne zauzima mesto Evropljanima ili Južnoamerikancima, što je dodatni plus za eventualni angažman.

Zvezda je štopera otkupila od Al Hilala za 1,5 miliona evra i obeštećenje za bogati klub iz Emirata, koji vodi Portugalac Pedro Manuel, ne treba da predstavlja problem. Degenek je u novoj sezoni odigrao devet utakmica i imao jednu asistenciju za 810 minuta na terenu.

Srbijadanas