DEFINITIVNO RASTANAK: Radonjić bi mogao nazad u ZVEZDU? (FOTO)

Mesecima se piše o tome, a sada je skoro sigurno da će Marsej pokušati da se ovog leta oslobodi Nemanje Radonjića.

Briljirao je prošlog leta u dresu Crvene zvezde, ‘Marakana’ je prijala Nemanji Radonjiću. Dobre igre u crveno-belom dresu su ga preporučile Marseju u koji je stigao za 12 miliona evra.

Ipak, odigrao je 16 utakmica za Olimpik i nije se baš proslavio. Bez postignutog je gola, a mnogi ga vide kao jednog od ‘krivaca’ za očajnu sezonu kluba sa ‘Velodroma’.

Kako L’Ekip piše, Nemanja Radonjić, Rolando, Tomaš Hobučan i Klintoin Nžije već u junu će napustiti Marsej. Sada se postavlja pitanje gde će Srbin nastaviti karijeru i pod kojim uslovima. Da li će biti pozajmljen negde, prodat za određenu svotu novca ili ono što je najmanje verovatno dobiti čiste papire.

Zimus je za srpskog reprezentativca bio zainteresovan Štutgart, ali nije imao pravo da igra za treći tim u jednoj sezoni. Tim iz grada ‘Mercedesa’ trenutno nije u mogućnosti da razmišlja oRadonjiću, jer se nalazi u grčevitoj borbi za opstanak. Drugih klubova na čekanju nema.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Nema sumnje i da bi navijači Crvene zvezde voleli da vide na leto Radonjića ponovo na ‘Marakani’ da pomogne u napadu na Evropu, ali je veliko pitanje koliko je to realno…

HotSport.rs

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: