Debakl Crvene zvezde na putu do Lige šampiona… Italijani PETARDIRALI Zvezdu

Ponižavajući rezultat za crveno-bele...

Ponadali su se omladinci Crvene zvezde da mogu do učešća u Ligi šampiona, ali na putu do iste im se isprečio Empoli, koji je nakon 1:1 u Beogradu, na domaćem terenu slavio sa ogromnih 5:0, čime su naneli jedan od najubedljivih poraza ovoj ekipi kluba iz Beograda.

Nastavljena je agonija loših rezultata omladinskih selekcija, nakon katastrofalnih izdanja reprezentativnih selekcija do 19 i do 21 godine, svoj (ne)kvalitet je pokazala i ekipa Crvene zvezde.

Empoli je dominirao od samog početka, poput zmije udava je stegao Beograđane i nije ih popustio ni u jednom trenutku meča, što je i doprinelo da se utakmica završi ovako ubedljivim porazom Zvezde.

Poveli su fudbaleri Empolija već u 14. minutu preko Magacua, da bi Aslani dva minuta kasnije duplirao prednost.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Već tada je bilo jasno da crveno-beli zapravo i nemaju šta da traže, ali nisu hteli Italijani tu da se zaustave. Igrao se 16. minut drugog poluvremena, kada je i Baldanci postigao gol.

Na 4:0 je povisio Aslani iz penala, da bi konačnih 5:0 postavio Logrejko u 93. minutu utakmice.

O nemoći Crvene zvezde govori podatak da tokom 90 minuta nisu uputili šut u okvir gola, ruku na srce, opravdanje za to može da leži i u činjenici da Marko Lazetić nije bio u protokolu za ovaj meč, jer će verovatno Dejan Stanković računati na njega u meču sa Ludogorecom.

(Telegraf.rs)