Davidovac ZABRINUO Delije! “Nisam razmišljao, videćemo šta će biti…”

Krilo Crvene zvezde Dejan Davidovac priključio se reprezentaciji Srbije za kvalifikacione utakmice za Svetsko prvenstvo kao "slobodni agent"

Davidovac trenutno pregovara sa Crvenom zvezdom oko novog ugovora, a u međuvremenu se pojavio na pripremama  reprezentacije Srbije za mečeve protiv Letonije i Belgije. 

On je jedan od retkih igrača iz domaćih klubova koji je pozvan i na širi spisak Svetislava Pešića. 

- Pregovori su u toku, nisam razmišljao odmah. Želja mi je bila da odem na odmor bez ugovora, prvi put kao 'free agent'. Videćemo kako će sve da se izvede, nisam stvarno razmišljao, došao sam ovde posle završetka domaće lige, nisam previše razmišljao o ličnim i klupskim obavezama, došao sam da dam doprinos reprezentacije. Uvek mi je bila želja da budem u Zvezdi, da budem deo Zvezde. Sad, koliko je realno i šta će tu biti? Još ćemo da vidimo - istakao je za Mondo Dejan Davidovac.

Zrenjaninac je stigao među crveno-bele 2015.godine, iz Vršca, prve dve godine je bio na kaljenju u ekipi FMP, a potom je od 2017. polako ulazio u sistem Crvene zvezde i bio protagonista svih uspeha ekipe sa Malog Kalemegdana poslednjih godina. Osvojio je ukupno devet trofeja, od toga tri titule u ABA ligi.  

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Alo.rs