Dao Zvezdi gol i izjavio: “Bio sam zvezdaš, ali više nisam! Hoću da igram za Srbiju”

Filip Ugrinić bio je jedan od strelaca pogodaka na Marakani

Fudbaler Jang Bojsa, Filip Ugrinić bio je jedan od strelaca na utakmici protiv Zvezde na Marakani u remiju dva tima u 2. kolu grupne faze Lige šampiona - 2:2.

On je postigao prvi gol za Švajcarce, a na konstataciju novinara da je bio jedan od najboljih na terenu, rekao je da se ne slaže sa tim.

- Prvo, ne bih video to tako da sam bio jedan od najboljih. Ipak sam ja bio malo kriv za prvi gol, ali specijalan dan za mene. Porodica je bila tu uz mene, tako da mi se ostvario san.

Kaže da je čuo mnogo o Marakani, da je bio zvezdaš...

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Ja jesam. Čuo sam mnogo o Marakani. Otac mi je veliki zvezdaš, ja sam pre bio zvezdaš. Tako da sam se mnogo radovao kada su pali u našoj grupi. Ipak je ovo trenutak koji neću da zaboravim.

Opisao je svoje poreklo.

- Roditelji su mi iz Aleksandrovca, iz Župe, ja sam rođen u Švajcarskoj.

Kaže da valjda nije naljutio familiju koja navija za Zvezdu.

- Nadam se da neće. Ne bi trebalo, ako su zvezdaši, valjda su navijali malo i za mene. Rezultat 2:2 je dobar za obe strane.

U Bernu će biti drugačije.

- Biće drugačija utakmica, na veštačkoj travi, svako ko dođe u Bern ima malo problema. Videlo se da smo na sličnom nivou i biće važna utakmica za obe ekipe.

Ovo je dobar rezultat za Švajcarce, smatra on.

- Za mene idealan rezultat, jer smo zadnjih 20 minuta bili pasivni. Tako ako čekaš, Zvezda je imala šanse, bilo je pitanje vremena kada će da padne gol.

Plan je postojao, ali nije do kraja realizovan.

- Jesam, gledali smo utakmicu u subotu kada su igrali protiv Radničkog iz Niša još jednom u sobi. Imali smo plan, nije bio loš, ali je na kraju bilo 2:2.

Postoji interesovanje njega da zaigra za Srbiju, ali čeka se reakcija druge strane.

- Šta da vam kažem, postoji! Ništa nisam čuo za sada. Švajcarska se javila, tako da videćemo kako će da ispadne. Nije samo na meni, treba tu interes obe strane, za sada je tu interes Švajcarske.

(Telegraf.rs)

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: