Dangubić se obratio navijačima Zvezde

Nije bilo lako

Novi košarkaš Partizana, Nemanja Dangubić, priznao je da je bilo kompleksno razmišljati o novom klubu zbog toga što je dugo nosio dres Crvene zvezde.

Iako se još tokom boravka u Zvezdi govorilo da je navijački bliži crno-belima, to je tek sada i obelodanjeno prelaskom u Partizan.

Ipak, malo ko je šta imao da zameri Dangubiću - navijači Zvezde će ga pamtiti po fer i korektnom, profesionalnom odnosu, nikada se Dangubić nije ni trudio da podilazi publici.

Razmišljao sam i o tome, to je normalno posle toliko vremena u Zvezdi. Ipak, već dve godine sam u inostranstvu, bio sam slobodan igrač nakon što mi je istekao ugovor sa Estudijantesom. Odlučio sam se za Partizan iz košarkaških razloga, to je najbolje za moju karijeru, da pomognemo jedni drugima. Kada je reč o Zvezdi, i danas imam sjajan odnos sa bivšim saigračima i sa ljudima iz kluba. Nisam imao nikakve probleme u tom smislu, to mi je najbitnije - rekao je Dangubić za Sportklub.

Usput, Dangubić je u razgovor za ovaj portal precizirao detalje odluke i dodao i da mu je razumljivo da će biti navijača koji će zameriti i da nema problem sa time.

(Telegraf.rs)