Danci ponovo bezobrazni: Šta Marin uopšte tamo traži?

– Takođe sam primetio da su mnogi njihovi igrači izgledali umorno u drugom poluvremenu, a igrači koji su ulazili s klupe su poprilično loši – napisao je navijač Kopenhagena

Marko Marin igra fantastično! Kapiten Crvene zvezde na maestralan način predvodi šampiona Srbije u kvalifikacijama za Ligu šampiona i predstavlja nerešivu enigmu za sve odbrambene igrače protivničkih timova.

Jedino o Marinu pozitivno.

– Pored Marina (šta on radi u Crvenoj zvezdi?) moglo je da se vidi da imamo bolje igrače od protivnika – napisao je izvesni Erik na forumu.

I ponovo o Marinu.

– Vidim da navijači Zvezde posle ovih 1:1 veruju da će da nas pobede na našem Parku. Iskreno, pored Marina nijedan igrač ne može da nas ugrozi. Jeste, igrali smo pod ručnom kočnicom u prvom poluvremenu, ali smo u drugom bili dominantni pred 50.000 fanatičnih Srba. Takođe sam primetio da su mnogi njihovi igrači izgledali umorno u drugom poluvremenu, a igrači koji su ulazili s klupe su poprilično loši.

Zaustaviti Marka je prva i najbitnija stvar.

– Osim Marina, koji je bio stvarno dobar, nisu me impresionirali ostali igrači. Čak sam iznenađen što nisu bili bolji na svom terenu. Ako hoćemo da uradimo nešto u Ligi šampiona onda moramo da pobedimo ovaj tim na našem terenu. Samo zaustavimo Marina i prošli smo – napisao je drugi navijač Kopenhagena