DA SE NAJEŽIŠ! Obradović kleknuo i poljubio grb Crvene zvezde, Delije ga dočekale gromoglasnim aplauzom (VIDEO)

Emocije su savladale Obradovića

Iako je možda postojala bojazan da trener Monaka Saša Obradović neće biti prijateljski dočekan od strane navijača Crvene zvezde, legenda crveno-belih dobila je gromoglasan aplauz prilikom izlaska na parket Pionira - pred meč ova dva tima!

Nakon što se pozdravio sa klupom Zvezde, Obradovića su preplavile emocije, otišao je do centra terena, kleknuo i poljubio grb. Potom su mu, kako navode naši izveštači iz dvorane, krenule i suze na oči.

Obradović je legenda kluba, crveno-belima je doneo dve titule kao igrač i s velikom radošću su ga dočekali na mestu trenera. Međutim, to se neslavno završilo, da bi potom Obradović postao "persona non grata" najviše zbog toga što je od Zvezde tražio da mu isplati svaki dinar - iako je posle nekoliko meseci dobio otkaz.

Sporno je bilo to što je Obradović tužio klub Komori za rešavanje sporova pri Evroligi, a osim kompletnog dvogodišnjeg ugovora, tražio je od kluba i da mu isplati bonus za osvajanje Kupa, gde nije ni učestvovao.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Ova priča je dobila epilog tako što je Komora presudila u Obradovićevu korist i izjasnila je Zvezdi da mora da isplati čitav dvogodišnji ugovor treneru, ali bez bonusa za Kup, što je u dodatnoj meri razljutilo i prvog čoveka kluba, Nebojšu Čovića, koji je rekao da se tako ne ponaša jedna legenda kluba, koja je za četiri meseca naplatila 645.000 evra!

Obradovića su navijači Partizana nedavno dočekali gromoglasnim aplauzom, dok je u februaru prošle godine, kada je gostovao Zvezdi sa Monakon, dobio zvižduke od strane navijača crveno-belih. Istih onih zbog kojih je plakao 2015. godine, jer su mu skandirali ime i dočekali ga kao šampiona u trenucima kada je predvodio Albu.

(Telegraf.rs)