Da li prepoznajete bivšeg igrača Crvene zvezde? “Imao sam kontakt sa Partizanom, a onda je nazvao Piksi”

Burzanović je u januaru 2007. stigao među crveno-bele i odigrao je oko 50 utakmica

Na sam pomen Igora Burzanovića, navijačima Crvene zvezde kroz glavu odmah prođe ona šansa koju je Crnogorac imao na leto 2007. godine protiv Glazgov Rendžersa već u 1. minutu revanša trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Međutim, ostao je Burzanović mnogima u sećanju i zbog sjajnih partija koje je imao u susretima protiv Partizana, jer je na pet večitih derbija dao čak četiri gola.

Dugo ga nije bilo u medijima, ne računajući najave u kojima je učestvovao kada je Zvezda nedavno ponovo igrala sa Rendžersom, a u međuvremenu je dao intervju za "Elta TV" u kom je govorio o svojoj karijer.

Priznao je da je zbog poziva Dragana Stojkovića Piksija, tadašnjeg predsednika Zvezde, stigao na Marakanu, ali i da je imao i razgovor sa Partizanom.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Šetao sam sa drugarom kada mi je zazvonio telefon. Čovek se predstavio kao Dragan Stojković Piksi. Ja sam se u tom trenutku nasmejao, rekao "da, da važi" i spustio slušalicu. Tada je bilo popularno da se fudbaleri šale jedni sa drugima tokom prelaznog roka. Ili je novinar ili predsednik kluba - rekao je Burzanović i dodao:

Posle toga je opet zazvonio telefon i onda sam shvatio da je u pitanju Stojković. Ja sam u tom trenutku možda i godinu, godinu i po dana pre toga imao priče da ću da idem dalje. Crvena zvezda, čak i Partizan. Imao sam kontakte i sa Partizanom, kao i iz Evrope, ali poziv Stojkovića je presudio da pređem na Marakanu.

Taj momenat razgovora, ali i priznanje kako mu je Dejan Savićević u svemu pomogao, možete pogledati od 16. minuta na video snimku ispod:

(Telegraf.rs)