Da li je Zvezdi stvarno potrebno pojačanje od 4.000.000 evra!?

Crveno-beli trenutno deluju moćno, te se postavlja pitanje da li je skupoceno pojačanje uopšte potrebno

Bio je Emanuel Late Lat viđen kao novi napadač Crvene zvezde, čak je i na Skupštini kluba "promovisan" kao novo pojačanje, ali se u međuvremenu situacija iskomplikovala i momak iz Obale Slonovače još je član Atalante!

Bila je Zvezda spremna da zbog njega "odreši kesu" i učini ga najskupljim pojačanjem, da bi srpski šampion došao u situaciju da se "lomi" koliko je Late Lat uopšte potreban klubu.

Kada kažemo "lomi", tu pre svega mislimo da dve struje u klubu kada je u pitanju pomenuti napadač. Prva je protiv njegovog dovođenja, jer je Zvezda u Rusiji pokazala da deluje moćno i eventualni transfer mogao bi da pokvari atmosferu koja je trenutno sjajna.

Druga struja, pak, i dalje nije sigurna da li je Late Lat potreban crveno-belima, mada je i ona trenutno blizu da se prikloni mišlju prve i da se od napadača Atalante odustane. Uostalom, to je indirektno novinarima u petak popodne rekao i generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Late Lat je bio želja, ali je između agenata i Atalante došlo je do ćorsokaka i nismo mogli da utičemo na to. Ipak se postavilo se pitanje da li je potreban, obavili smo razgovor sa Baharom, vec imamo paklenu konkurenciju u napadu Bukari, Olajinka, Kraso, Mijatović, Kabić, pa se postavlja se pitanje da li će biti nezadovoljnih, a skupo plaćenih igrača - poručio je Terzić.

Na sve ove igrače koje je Terzić pomenuo, svakako se nadovezuje i Zvezdin Magiko, Aleksandar Katai, u ovom sistemu Baraka Bahara sa dvojicom napred može da odigra bitnu ulogu.

Na Kataija se računa, on je kandidat takođe da igra na jednoj od te dve najisturenije pozicije. Katai je blago Zvezde i u svakom trenutku može da nam pomogne.

Dakle, Late Lat u Zvezdi - trenutno možda i nepotrebno...

(Telegraf.rs)