DA LI JE MOGUĆE? Kuzimć i Teodosić će pojačati Crvenu zvezdu!? (FOTO)

Crvena zvezda je povratila trofej ABA lige i samim tim učešće u Evroligi.

Po nezvaničnim informacijama, Teodosić bi došao u Zvezdu kaoa i Ognjen Kuzmić, ukoliko Zvezda osvoji ABA ligu, pa pošto je to učinjeno možemo očekivati pozitivan ishod.

Zbog toga ne čudi što pristalice Crvene zvezde trese groznica, ali se postavlja pitanje koliko je realno da pomenuta dvojica ili bar jedan od njih zaduži opremu šampiona Srbije.

Miloš Teodosić je već duže vreme slobodan igrač i izjavio je da neće igrati ni za jedan klub do kraja sezone.

Povratak u Evropu u godini Mundobasketa nameće se kao logičan izbor. Gledano sa finansijske strane, Crvena zvezda mt:s nema kapaciteta da parira ponudama koje Teo možda već dobio od pojedinih evroligaša. To je jedna od stavki koja Teodosićev dolazak u Zvezdu čini malo realnim.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Odakle ideja da bi Ognjen Kuzmić mogao nazad u Zvezdu?

Centar Real Madrida sam je „potpalio vatru“ objavom na Instagram storiju. On je citirao rečenicu iz jednog domaćeg filma u kojoj Milorad Mandić Manda budi Nikolu Pejakovića rečima:

„Dobro jutro, zvezdo…“.

Navijačima Crvene zvezde nije dugo trebalo, odmah su na društvenim mrežama pokrenuli priču o mogućem povratku Ognjena Kuzmića, a verovatno su podstrek našli u činjenici da je srpski centar ove sezone na margini u Real Madridu.

Bivši član Golden Stejta sa Real Madridom ima ugovor do kraja tekuće sezone, a nedavno je poručio da je povratak u ABA ligu opcija samo u slučaju da pozove Crvena zvezda.

„Ako bih se vraćao u ABA ligu, vratio bih se samo u Zvezdu!“, glasila je poruka momka rođenog u Doboju nakon spekulacija da ga želi Budućnost.

Pored svega rečenog nikako ne treba smetnuti sa uma činjenicu da je Zvezdin roster jako dobro popunjen i da Milan Tomić na pozicijama koje pokrivaju Miloš Teodosić i Ognjen Kuzmić već ima po najmanje tri rešenja.

Jasno, svako bi u slučaju da mu se ukaže prilika da dovede ovakva pojačanja našao rešenje i obezbedio prostora u timu, pa zbog toga nećemo donositi preuranjene zaključke već ćemo sačekati da se stvari razviju svojim tokom.

Izvor: sportske.net