DA LI ĆE SE OVO OSTVARITI? Predstavljamo vam spisak želja Crvene zvezde za 2019 godinu!

Godinu 2018. obeležili su uspesi fudbalera Crvene zvezde. Mnogo puta izabranici Vladana Milojevića izazvali su osmeh na licima zvezdaša, izmamili su uzdahe zadovoljstva, kao i po koju suzu radosnicu. Svi fudbaleri složni su u jednom, da će uraditi sve kako bi u 2019. godini bilo još više nezaboravnih trenutaka.

- Nakon izuzetno naporne godine iskoristili smo nekoliko dana odmora, uživamo u praznicima sa svojim porodicama i punimo baterije kako bismo doneli još mnogo radosti zvezdašima. Najveća želja mi je da naši navijači nastave da budu uz nas na svakoj utakmici u 2019. godini. Oni su naša snaga i uveren sam da zajedno možemo da ostvarimo velike uspehe – rekao je borbeni desni bek Filip Stojković.

Za kratko vreme svojim igrama Dušan Jovančić osvojio je srca svih zvezdaša.

- Ovu godinu ću sigurno pamtiti zauvek. Odlično sam prihvaćen od crveno-bele porodice, navijači i moji saigrači su mi mnogo pomogli da se u timu osećam kao kod kuće. Potrudio sam se da im se odužim zalaganjem i dobrim igrama na terenu. Nastaviću sa radom kako bismo i u ovoj godini zajedno proslavljali lepe trenutke. Želim svima dobro zdravlje u Novoj godini – poručio je Jovančić.

Fudbaleri Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezdeFoto: MN Press

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Novogodišnje želje nije krio ni vezista Goran Čaušić.

Kao Zvezdinom detetu najveća želja mi je da u 2019. godini na kraju sezone sa svojim saigračima podignem šampionski pehar. Još uvek pamtim osećaj kada smo to uradili kao deca, neverovatna radost. Voleo bih da sada u tome uspemo i u seniorskoj konkurenciji. Za to ćemo se sigurno boriti od prvog sudijskog zvižduka u ovoj godini. Uz vetar u leđa sa tribina siguran sam da ćemo ispuniti ovu želju – rekao je Čaušić.

Najbolji strelac iz redova crveno-belih Ben poželeo je mnogo radosti i uspeha u Novoj godini.

- Odmor nam je bio preko potreban, verujem da ćemo do okupljanja biti svi spremni, da ćemo puni elana otpočeti sa radom kako bismo u 2019. godini na svakoj utakmici darovali pobede našim navijačima. Zahvalio bih im se za svu podršku koju su nam pružili tokom prethodnih godinu dana, zaista su neverovatni. Iskoristio bih priliku da im poželim mnogo radosti, uspeha i sreće u Novoj godini i, naravno, što više Zezdinih pobeda i trofeja – zaljučio je Ben.

Srbijadanas.com