DA LI ĆE ODJEKNUTI BOMA? Zvezda želi igrača OLIMPIJAKOSA (FOTO)

Retko se dešava da Vladan Milojević javno hvali igrača protivničkih ekipa, ali je jednom prilikom napravio izuzetak.

Upravo je igrač o čijim je kvalitetima Milojević govorio u superlativu nova meta crveno-belih.

Ljubiteljima fudbala u Srbiji dobro je poznato ime mladog Lazara Ranđelovića (), fudbalera Olimpijakosa koji je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Radničkom iz Niša.

"Reč je o klasičnom krilu sa strahovitom brzinom. Ove sezone je odskočio. Igra za mladu reprezentaciju Srbije i odskače igrama u prvenstvu. Interesantan je način na koji vrši pritisak na defanzivce i osvaja loptu. Na najbolji način koristi brzinu i može da igra na obe strane napada. To je povezano i sa načinom igre koji njegov trener neguje", rekao je nedavno Milojević analizirajući kvalitete mladog reprezentativca Srbije.

Radnički je prošlog leta prodao Ranđelovića za 550.000 evra grčkom Olimpijakosu i sada se postavlja pitanje da li će velikan iz Pireja staviti u pogon krilnog napadača.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Crvena zvezda će pokušati da iskoristi svoju šansu i da Ranđelovića dobije na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa na kraju sezone.

Grčki mediji pišu da je takva solucija malo verovatna jer u Olimpijakosu još uvek nemaju uvid u kvalitet mladog fudbalera i ne žele da ga se unapred odreknu za neadekvatnu svotu novca.

Lazara Ranđelović nije jedini igrač koji se nalazi po ugovorom sa grčkim klubom, a koga Crvena zvezda želi u svojim redovima.

sportske.net