Da je publika bila na stadionu, Zvezda bi dobila Milan sa 4:2!

Poslednjih dana pred meč crveno-belih sa Milanom u Beogradu, navijači su se istinski trudili da dođe do prisustva publike

Čestitajući Crvenoj Zvezdi rezultat protiv Milana (2:2), Dragan Marković Palma je rekao da moramo da se borimo da fudbal i sport uopšte imaju publiku.

Da je sinoć na stadionu bila publika Zvezda bi pobedila sa 4:2. U Srbiji se vrši masovna vakcinacija i uz nošenje maski ne bi došlo do masovnog zaražavanja. Gledamo na Zlatiboru i Kopaoniku gužve. Redovi za gondolu, čije su kabine zatvorene i ne može vazduh brzo da se provetri. Ja sam za to da lokali rade do 23 sata. Da su svi radili do 23 ne bi se desilo da u dva lokala na 100 kvadrata bude 700 ljudi i ne bi se u stanovima organizovale žurke gde na 40 kvadrata bude njih 50. Korona neće nestati, ovo će da traje mi moramo živeti sa koronom. Treba se vakcinisati, nositi maske ali moramo da radimo i moramo nastaviti da živimo - zaključio je Marković.

Poslednjih dana pred meč crveno-belih sa Milanom u Beogradu, navijači su se istinski trudili da dođe do prisustva publike, pa makar i restriktivnog, ali krizni štab nije reagovao na to.

Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs