“DA BOG VAM NIKO NE DOŠAO” Navijači Vojvodine BESNI zbog cene karata za utakmicu sa Crvenom zvezdom

Derbi četvrtog kola Super lige Srbije zakazan je za nedelju 1. maj i igraće se u Novom Sadu.

Vojvodina dočekuje Crvenu zvezdu, aktuelnog šampiona i lidera prvenstva u utakmici od koje se puno očekuje.

Crveno-beli iz Novog Sada se nalaze na sedmom mestu bez šansi za izlazak u Evropu, ali kada god na stadionu Karađorđe gostuju Crvena zvezda ili Partizan navijači se nadaju meču punom iznenađenja.

Ovog puta, ipak, navijači Vojvodine, koji već neko vreme "ratuju" protiv uprave kluba, nezadovoljni su situacijom u kojoj Novosađani dočekuju goste iz Beograda, a to nezadovoljstvo je vidljivo i na zvaničnim profilima kluba na društvenim mrežama.

Osim što su pokazali da su pesimisti pred okršaj protiv velikog rivala, mnogi navijači su nezadovoljni cenom ulaznica za taj meč.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Vojvodina je saopštila da se ulaznice prodaju od petka i da će za zapadnu tribinu biti potrebno da se izdvoji 900 dinara, za istočnu 800 dinara, a ulaz na sever i jug, tribine namenjene najvatrenijem navijačima dva kluba, košta 500 dinara.

"Da Bog da vam niko ne došao, kao Ligu šampiona da gledamo, a ne ovu našu bedu od fudbala...", "600, 800, 900, šta tačno gledamo za ovu cenu...", "Je**te cena ulaznica kao da dolazi neki evropski klub, a to naša ci**nija iz Beograda", "Uprava napolje, samo toliko", "Platiti 800-900 dinara da vidimo kako primamo pet komada. Umesto da ste navijače Vojvodine pustili džabe pa da možda dođemo da navijamo, ali boli vas i tu bi da uzmete u svoje džepove", komentarisali su nezadovoljni navijači.

PRETHODNE UTAKMICE OVE SEZONE

1. kolo, 16.7.2021, Crvena zvezda - Vojvodina 0:0

VIP Zapad: 1.000 din

Zapad: 400 din

Istok: 300 din

Sever: 200 din

Jug: Vojvodina je sama prodavala ulaznice za svoje navijače koji su, kao i uvek, bili smešteni u "kavezu"

16. kolo, 7.11.2021, Vojvodina - Crvena zvezda 1:2 (1:0)

Zapad: 800 din

Istok: 600 din

Sever: 500 din

Jug: 500 din

Primera radi, za utakmicu ove dve ekipe u Novom Sadu u 7. kolu Super lige, odigrane 31. avgusta 2019. godine, cene su bile još niže.

Za zapadnu tribinu je bilo potrebno da se izdvoji 700 dinara, dok su ulaznice za sve tri preostale tribine koštale 500 dinara.

Kurir sport