Čuveni Američki voditelj prikazao MILIONIMA kako su voditelji vređali Đokovića u sred vesti!

Džimi Kimel iskoristio "zicer" da popuni svoj šou, ali i da ukaže širokom auitorijumu na neprofesionalnost kolega

Amerikanci, kao i čitav svet, sa pažnjom prate dešavanja iz Melburna gde je Novak Đoković prošao "u drugo kolo" borbe sa australijskim vlastima, pošto je dobio ono prvo, nakon uspeha na Sudu.

Sada, srpski teniser se suočava sa još većim izazovom, jer mu je drugi put ukinuta viza odlukom Ministra za Imigraciono pravo Aleksa Hoka, koji je silovito "odservirao" u polje našeg asa koji se danas sprema da reternira kako zna i ume (sa advokatima).

U međuvremenu, svetska sportska tema broj jedan "preselila" se i u Ameriku, Novakov slučaj je bio u fokusu mega popularnog tok šoua harizmatičnog voditelja Džimija Kimela koji je milionima Amerikanaca otkrio nešto što do sada možda nisu videli - sramotno ponašanje dvoje australijskih novinara koji su vređali Novaka.

Poznat je taj momenat mnogima, Rebeka Mejden i Majk Amor sa Kanala 7 su, ne znajući da su kamere uključene, izvređali srpskog tensiera - i baš taj njihov razgovor Kimel je prikazao milionima Amerikanaca, pa su i oni mogli da vide kakav tretman ima Srbin u mejnstrim medijima na najjužnijem kontinentu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Pogledajte kako je to izgledalo u režiji popularnog zabavnog voditelja.

Podsetimo da je pomenuta australijska televizija reagovala nakon skandaloznog snimka i uručila otkaze, ali ne i tandemu voditelja, već samo kamermanu!

Telegraf.rs