Crvenoj zvezdi ponuđen najbolji igrač češkog Jabloneca (FOTO)

Crvena zvezda e odmah po završetku prvog dela sezone u Superligi počela da dodatno jača šampionski tim, pa su tokom nedelje na izmaku angažovani iskusni štoper Nemanja Milunović i mladi vezista Napretka Miloš Vulić.

Teško da će Zvezda tu stati sa pojačanjima, mada se sada očekuju i odlasci nekolicine igrača, kako bi se igrački kadar rasteretio za prolećni deo sezone.

“Kurir“ je danas preneo zanimljiva saznanja da je Zvezdi bio ponuđen češki reprezentativni vezista i fudbaler Jabloneca, 24-godišnji Mihal Travnik, ali ne samo to, nego da su u Zvezdi navodno bili spremni da za ovog igrača izdvoje 800.000 evra na ime obeštećenja kako bi ga angažovali.

Ipak, s obzirom da do transfera nije došlo, a da je u međuvremenu angažovan Vulić za četiri puta manju sumu, sada se spekuliše da su na “Marakani“ odustali od pomenutog češkog veziste, a da su se u trku za Travnikov potpis uključili i neki drugi evropski klubovi.

On igra sjajno ove sezone u Jablonecu, na 25 utakmica postigao je 10 golova i upisao 10 asistencija, a zanimljivo je da je na “Transfermarktu“ letos procenjen na milion, a da je ove jeseni ta procena njegove tržišne vrednosti udvostručena na dva miliona evra.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Član Jabloneca je od leta 2015, a ugovorom sa ovim klubom vezan je do kraja juna 2020. godine. Za reprezentaciju Češke upisao je pet nastupa, a u prilogu su njegovi golovi i asistencije u protekle dve godine.

sportske.net