Crveno beli raskinuli ugovor sa vezistom

Očekivalo se od njega mnogo više u taboru crveno-belih

Crvena zvezda je raskinula ugovor sa Dejanom Melegom, saznaje Telegraf. U toku dana je na Marakani rešena i administrativna formalnost i on je od sada slobodan igrač.

Podsetimo, Meleg je u Zvezdu stigao na leto 2018. godine, ali na Marakani nije pružio ono što se od njega očekivalo, pa je zabeležio svega 7 zvaničnih nastupa za dve godine. Više je vremena provodio na pozajmicama, pošto je bio u Levadijakosu iz Grčke i u Radničkom iz Niša.

Sa Zvezdom je imao ugovor do kraja leta 2021. godine, ali je postigao sporazum o raskidu pre vremena, uz klauzulu da Zvezda dobioe 25 odsto od sledećeg transfera za koji god klub da potpiše.

Tako će naredni klub Melega moći da dobije besplatno, ali mora da se obaveže da će platiti 25 odsto od njegovog transfera Crvenoj zvezdi.

Podsetimo, Zvezdu je prethodno već napustio i Milan Jevtović, koji je prešao u danski Arhus, takođe bez obeštećenja, ali uz dogovor da crveno-belima pripadne 25% od sledećeg transfera.

Na Marakanu su tokom prelaznog roka stigli Aleksandar Katai i Srđan Spiridonović, kao i golman Zoran Popović, koji je raskinuo ugovor sa Levskim, pa će ponovo potpisati ugovor sa Zvezdom, koji mu je istekao letos.

(Telegraf.rs)