Crvena zvezda treći put vreba igrača Olimpijakosa! Da li je KONAČNO vreme za dolazak na Marakanu

Crveno-beli su već u intenzivnim razgovorima sa Olimpijakosom

Još od dobrih igara u niškom Radničkom, Lazar Ranđelović je počeo da se preporuluje većim klubovima, među kojima su prvi u red za njegove usluge stali iz redova Crvene zvezde.

Još za vreme Vladana Milojevića je ovaj fudbaler bio označen kao potencijalna zamena za Nemanju Radonjića, ali je grčki Očlimpijakos ipak bio brži i ugrabio ga "ispred nosa" za 800.000 evra.

Međutim, prema pisanju Mozzart Sporta, ovaj fudbaler bi iz trećeg pokušaja konačno mogao da zaigra za crveno-bele, ali one beogradske.

Kontakti između Olimpijakosa i Zvezde su u poslednje vreme sve intenzivniji, a dok se najviše priča o prelasku Artjoma Dzjube u Beograd, klub je na pragu da u potpunosti reši sve detalje oko dolaska Ranđelovića.

Iako on ima ugovor sa Olimpijakosom do 2024. godine, moguće je da će ga Pirejci pustiti u Beograd na pozajmicu u trajanju od godinu dana uz obavezan otkup. Druga varijanta je da Zvezda odmah na sto stavi neophdonu sumu novca za igrača koji je debitovao za selekciju Srbije.

Nije uspevala Zvezda da nađe dobrog igrača za igru u tranzciji, pošto pokušaji sa Filipom Falkom i Rišairom Živkovićem nisu baš najbolje funkcionisali.

Crveno-beli se tako nadaju da će treća biti sreća i da će definitivno Ranđelović biti taj koji će sklopiti slagalicu.

U razmišljanjima crveno-belih bio je i Kahim Paris iz slovenačkog Kopra, ali se Ranđelović pojavio kao značajno sigurnija opcija, uzimajući u obzir da zna u kakvim uslovima i kakav stil igre vlada u Superligi Srbije. Neke od fudbalera, Lazar već zna iz perioda kada je igrao naše domaće prvenstvo.

Posle nekih dobrih partija u Olimpijakosu, desio se njegov pad u igri zbog čega je prosleđen na pozajmicu u španski Leganjes uz opciju da njegov ugovor bude otkupljen za 1.800.000 evra.

Nije se tamo loše pokazao, ali nije ni blistao. Ostaje da vidimo kako će biti u Zvezdi.

(Telegraf.rs)