Crvena zvezda slavi 2.000.000 pratilaca

Neverovatne brojke

Na zanimljiv način je Zvezda obeležila rekord

Fudbalski klub Crvena zvezda objavio je da je došao do 2.000.000 pratilaca na društvenim mrežama.

- Dva miliona pratilaca Crvene zvezde imalo je priliku da isprati svaku utakmicu voljenog tima, brojne zanimljive momente i raznolike emisije u kojima smo za cilj postavili da našu publiku što bolje upoznamo sa igračima, ali i svakodnevnim dešavanjima na stadionu „Rajko Mitić“. Velika angažovanost i kvalitet materijala koji smo pružili ljubiteljima Crvene zvezde dovela nas je do brojke od dva miliona pratilaca na svim društvenim mrežama - navode crveno-beli.

Na osam različitih mreža, Zvezda ima ukupno 17 zvaničnih profila.

Instagram, Fejsbuk, Jutjub, Tviter, Viber i Tik-Tok prednjače po broju pratilaca, međutim naš klub svoju publiku ima i na nešto manje popularnim mrežama u ovom trenutku kao što su Snepčet i Vkontakt - dodaje klub, koji je pokrenuo i brojne emisije.

Na našem Jutjubu možete pratiti raznovrsan sadržaj kao što su konferencije, treninzi, izjave igrača, najzanimljiviji detalji sa utakmica, intervjui, radovi na stadionu i sve ono što se dešava oko našeg kluba. Gledaoci imaju priliku da na kanalu prate i život naših prvotimaca u emisijama „Zvezda TV“, „Zvezdaši pitaju“, „Znam svoju Zvezdu“, „DA/NE“, „Od gola do gola“, „Naša linija života“. Upravo raznolikost navedenog sadržaja doprinela je ostvarenom velikom uspehu i na ovoj društvenoj mreži, na kojoj naš klub trenutno ima 135.000 pratilaca.

(Telegraf.rs)