Crvena zvezda prodaje Degeneka ISPOD cene!

Odlazak sve bliži

Aktuelni šampion Srbije, ekipa Crvene zvezde, posle odlaska Marka Marina, priprema se za novu sezonu sa novim treneromDejanom Stankovićem, dok , sa druge strane, čelnici kluba nastoje da pored odlaska Marka Marina dodatno zarade od prodaje još nekog fudbalera. 

Kako manjka interesovanja za Boaćija i Milana Pavkova, koje su crveno-beli bili spremni da prodaju još u prošlom prelznom roku, alternativno rešenje bi mogla da bude prodaja miloša Degeneka kineskom Šangaju.

Kako prenosi Žurnal, pregovori između klubova i menadžera nisu stopirani i pored odbijene prve ponude od 2 miliona evra koja ne zadovoljava "apetite" srpskom kluba.

Takođe, oni ističu da su velike šanse da Degenek ode u Kinu, iako sam fudbaler ne insistira na transferu. Kako trenutno stvari stoje, predpostavlja se da Kinezi žele da daju 2.5 miliona evra, a da u Ljutice Bogdana priželjkuju barem 3.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Tako, ako bi došlo do ralizacije transfera i dogovora svih strana, reprezentativac Australije postao bi novi saigrač Hulku, Oskaru i Arnautoviću u Šangaju.

(Telegraf.rs)