Crvena zvezda priredila iznenađenje za navijače pred utakmicu sa Mačvom (FOTO)

Narednu utakmicu u Superligi fudbaleri Crene zvezde odigraće 30. marta od 19 časova na stadionu ''Rajko Mitić, kada će u okviru 28. kola ugostiti ekipu šabačke Mačve.


U susret ovoj utakmici, Crvena zvezda je pripremila zanimljivo iznenađenje za svoje navijače, a jedan od njih, onaj najkreativniji, biće nagrađen.


O čemu se konkretno radi pročitajte u nastavku, Zvezda je na svom sajtu sve objasnila.

''Svaki dan od danas zaključno sa sledećim petkom, Viber zajednica Crvene zvezde biće otvorena od 20 sati do 20:30 za sve vas koji ste članovi i bićete u prilici da pišete u njoj.

Cilj je da napišete najlepši poziv za utakmicu sa Mačvom (30. mart) i tako doprinesite da tribine Marakane budu što ispunjenije, kako bi naši fudbaleri imali još bučniju podršku.

Budite kreativni i zanimljivi, a autor poziva za meč sa najviše lajkova biće nagrađen Zvezdinim dresom. U prilici ste da lajkujete poruke u bilo koje doba, a brojanje će biti zaključeno u petak, 29. marta, u 20:30.

Upozoravamo sve da ne ostavljaju uvredljive komentare, jer će svaki biti obrisan. Takođe, vaši brojevi neće biti vidljivi za druge korisnike.

Ako nam se neka od poruka baš dopadne, postoji mogućnost da je ubuduće koristimo i u našim zvaničnim grafikama.

Dakle, pozovite prijatelje da se priključe našoj Viber zajednici, na zanimljiv način pozovite sve zvezdaše da dođu na duel sa Mačvom i osvojite dres voljenog kluba'',
 poručuju iz Crvene zvezde.

Sportske.net