Crvena zvezda pobedom na prijateljskoj utakmici okončala pripreme na Zlatiboru

Crveno-beli savladali lokalnog niželigaša Jedinstvo Putevi

Sedmodnevne pripreme na Zlatiboru fudbaleri Crvene zvezde su završili prijateljskom utakmicom sa ekipom Jedinstvo Putevi, i savladali protivnika rezultatom 2:1.

Pobedonosni gol je postigao Slavoljub Srnić, uz jedan autogol domaćih igrača. Utakmica je trajala sat vremena.

- Uvek težimo da posle sedam dana napornog rada nagradimo momke sa jednom prijateljskom utakmicom, da odigramo dva poluvremena, ovoga puta smo odigrali dva puta po 30 minuta. Mislim da je sasvim dovoljno, sa nekim igračima nismo želeli da rizikujemo, zadovoljan sam, istrčali su ono što smo zamislili. Imaće sada dan i po, dva odmora i idemo udarnički u Sloveniju - poručio je trener Zvezde Dejan Stanković.

Trener crveno-belih sumirao je boravak na srpskoj planinskoj lepotici, zadovoljan je kako je sve proteklo i kako su igrači podnosili prvi, najteži deo priprema.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Imali smo dobre uslove i izvanredno vreme koje nas je poslužilo, nije bilo ni mnogo vruće, tako da smo uspeli da ispunimo sve ono što smo zacrtali. Ovih sedam dana je obeležio teži rad, baziran na fizičkoj spremi. U Sloveniji ćemo da sa bavimo više taktikom, uigravanjem, imaćemo tri prijateljske utakmice, poslednju sa Zenitom u Sočiju. Prezadovoljan sam, svi su bili na broju, momci koji su bili sa reprezentacijama će nam se pridružiti u Sloveniji, plus jedno ili dva pojačanja već u Sloveniji. Imali smo dobar ritam, mladi su se uklopili, nekome je malo teže palo, nekome nije, ali sve je to normalno - poručio je Stanković nakon meča.

(Telegraf.rs)