Crvena zvezda ostaje bez jednog od najboljih igrača!?

Filip Petrušev ima brojne ponude

Sada je bacio oko na Filipa Petruševa, srpskog reprezentativca u timu s Malog Kalemegdana, i to nakon što je izgubio utakmicu sa Partizanom za potpis američkog krilnog centra Zeka Ledeja.

Izraelski mediji prenose da je velikan iz Tel Aviva ponudio Ledeju okruglo 1.000.000 dolara po sezoni, ali to nije bilo dovoljno da ga ubedi da promeni sredinu.

Prihvatio je novi dvogodišnji ugovor sa crno-belima, tako da se Makabi okrenuo drugim opcijama za jačanje reketa.

Naciljao je Petruševa, koji je od dolaska trenera Duška Ivanovića pronašao sebe i posle protraćene sezone u Efesu uzdigao se kao buduća zvezda na evroligaškom nebu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

U ovom trenutku nema informacija o konkretnoj ponudi, ali se može pretpostaviti da bi milionče ponuđeno Ledeju moglo da bude mamac za pecanje našeg perspektivnog centra. Za isti iznos svojevremeno su kupljeni Miler i Cirbes.

Miodrag Ražnatović, agent Petruševa, nedavno je nedvosmisleno poručio da za njegovog klijenta tokom ovog leta postoje dva puta. Jedan je selidba u NBA, druga ostanak u Crvenoj zvezdi.

Prethodno su iz Amerike doputovale informacije da je Filadelfija spremna da svom 50. piku na draftu 2021. ponudi ugovor na dve sezone.

Dobio je poziv novog trenera Siksersa Nika Nursa za nastup u Letnjoj ligi, od čega bi u priličnoj meri moglo da zavisi da li će 23-godišnji centar već od naredne sezone otvoriti NBA poglavlje svoje karijere.

Ukoliko bude odloženo do neke sledeće prilike, ostaje da se vidi da li će odlučiti da ostane u crveno-belom dresu i nastavi plodonosnu saradnju sa Ivanovićem.

Prošlog leta je potpisao jednogodišnji ugovor sa Zvezdom, tako je sada slobodan u izboru gde će nastaviti karijeru.

Novosti.rs

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: