CRVENA ZVEZDA KAŽNJENA ZBOG GLUPOSTI: Superliga ponovo kažnjava svoje učesnike!

Baš kao i prethodnih godina kada su izricane kazne zbog propusta, i ove će, po svemu sudeći, biti isto jer su superligaši Crvena zvezda, Novi Pazar, Dinamik i Sloboda kažnjeni zbog kršenja propozicija lige.

Tako je direktor takmičenja Leon Deleon novčano sankcionisao Zvezdu, OKK Novi Pazar, Slobodu i Dinamik, a na osnovu saopštenja, najgore su prošli u Novom Pazaru.

Ovo su izrečene kazne:

Igrač OKK NOVI PAZAR, S. Hadžifejzović, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 6.000 dinara zbog dosuđene TG, shodno čl. 61 G) 7 Propozicija takmičenja.


- OKK NOVI PAZAR, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 6.000 dinara zbog dosuđene TG klupi, shodno čl. 61 G) 7 Propozicija takmičenja.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u


- OKK NOVI PAZAR, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 12.000 dinara zbog dosuđene TG klupi (DRUGE), shodno čl. 61 G) 7 Propozicija takmičenja.


- OKK NOVI PAZAR, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 48.000 dinara zbog toga što i pored izričite opomene nije obezbedio posebnu prostoriju za održavanje pres konferencije, što nije obezbedio da u delu hodnika gde se nalaze svlačionice službenih lica i gostujuće ekipe bude samo obezbeđenje i što nije na adekvatan način obezbedio klupu gostujuće ekipe, shodno čl. 61 A) 3 i A) 7 Propozicija takmičenja.

-KK SLOBODA, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 6.000 dinara zbog dosuđene TGklupi, shodno čl. 61 G) 7 Propozicija takmičenja.

-Igrač KK DINAMIK,P.Rakićević, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 36.000 dinara zbog isključenja na utakmici zbog nesportskog ponašanja, shodno čl. 61 G)8 Propozicija takmičenja.

- KK CRVENA ZVEZDA, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 18.000 dinara zbog toga što nije obezbedila prisustvo igrača (pored trenera) na pres konferenciji po završetku utakmice, shodno čl. 61 A) 8 Propozicija takmičenja.

OSTALE NAPOMENE

- Odluka vezana za prijavu sudije R. Arsenijevića protiv pratioca ekipe OKK Novi Pazar, Dejana Klundžića, biće doneta naknadno, po dobijanju izjave od Klundžića.

- Opominje se OKK Novi Pazar da je u Super ligi obavezno prisustvo četiri pomoćnih sudija za zapisničkim stolom (član 14 Propozicija takmičenja)'', navodi se u saopštenju.

Kurir sport

Foto: Starsport