Crvena zvezda dovela zamenu za Krstičića – Može li on pružiti bolje partije od Nenada? (FOTO)

Crvena zvezda želi da rastereti tim sa kojim je odigrala polusezonu, ali filozofija kluba jeste da dovodi talentovane igrače iz domaće lige, pa je tako dovela Miloša Vulića, dosadašnji "vezista" Napretka i jedan od igrača koji je obeležio jesenji deo sezone.

On je potpisao ugovor na tri godine i zadužio dres sa brojem sedam, koji je do sada nosio Nenad Krstičić, koga bi Vulić trebalo da zameni.

"Imao sam prvi trening sa ekipom, saigrači su me odlično prihvatili, što sam i očekivao, jer sam neke znao. Veoma mi je drago, veoma sam srećan. Ovo je veliki podstrek za mene i nadam se da ću ispuniti očekivanja navijača.

Naravno da znam koliki je pritisak, samo igranje u Zvezdi je igranje je odgovornost i izazov, daću sve od sebe. Naravno i da sam spreman da se borim za mesto u timu, Zvezda ima više dobrih igrača na jednoj poziciji, ali volim izazove i zato sam došao u Zvezdu
", rekao je Vulić.

Milos Vulic

Zadužio si "sedmicu", koju je nosio Krstičić, koji je ostavio veliki trag. Da li očekuješ da igraš na istom mestu kao on ili malo ofanzivnije?

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

"Nenad veliki trag u Zvezdi, pomogao je ekipi da ostvari rezultate i da ima odličnu sezonu. Ovaj broj sedam je motiv više  da se dokažem šefu i upravi kluba. Sad, gde ću igrati i šta ću igrati, to je na šefu da odluči. Mislim da smo slični profil igrača", rekao je Vulić.

Da li si se često čuo sa Markom Gobeljićem i da li se nadaš da će "kruševačku vezu" dopuniti i Aleksa Vukanović, sa kojim si sjajno sarađivao?

"Sa Gobeljom sam se često čuo, čestitao sam mu na nekim golovima, a i on meni. Bili smo u dobrim odnosima u Napretku i ostali smo i posle toga. Rekao mi je sve najlepše o Zvezdi i klubu i kada sam došao, zatekao sam sve to tako kao što je rekao. Voleo bih da ovde dođe i doskorašnji saigrač Aleksa Vukanović. On je izvanredan fudbaler, ima dosta kvaliteta, dosta je brz, jak je u duelu, sarađivali smo odlično", rekao je 22-godišnji Vulić.

Sportski direktor Mitar Mrkela imao je lepe reči za novog igrača crveno-belih.

"Opredeljenje Crvene zvezde je da dovodi najtalentovanije igrače iz domaće lige, a Miloš to svakako jeste. On se iskazao u nekoliko sezona u Napretku i sasvim logičan redosled poteza je bio da ga uzme Zvezda i da ovde nastavi da napreduje i dostigne velike visine. On je kreativan igrač, kakve Zvezda voli, ume da gradi igru, da daje golove i ja mu želim da u Zvezdi odigra dobre godine i doprinese uspesima", rekao je Mrkela.

Da li će biti novih dolazaka i kada se oni mogu očekivati?

"Prioritet je da se rasteretimo igrača, jer smo imali glomazan igrački kadar, koji je bio potreban za igranje na tri fronta. Na jesen smo odigrali 37 utakmica i takav igrački kadar nam je trebao. Ako budemo igrali finale kupa, to će biti 20 utakmica na proleće i takav igrački kadar nam nije prioritet. Ako neko bude dolazio, to će biti neki vrhunski talenti. A koliko će igrača otići? Teško je to reći, ali želimo da budemo negde na 25-26 igrača", rekao je Mrkela.