Crvena zvezda dobila novog sponzora

https://www.instagram.com/napa_apartments/

Crvena zvezda je danas u Medija centru stadiona Rajko Mitić potpisala ugovor o saradnji sa turskom kompanijom Kigili.

Sponzorski ugovor su potpisali predsednik kluba Svetozar Mijailović i Hilal Suerdem, generalni direktor Kigilija.

Zadovoljan zbog potpisa ugovora o saradnji bio je predsednik Svetozar Mijailović.

"Zvezda je u svojoj istoriji uvek težila najboljim rezultatima i da se druži sa najuspesnijim kompanijama, na obostrano zadovoljstvo. Znam pouzdano da veliki broj fudbalskih klubova takođe oblači i odeva, a to se vidi i na prisutnoj gospodi, da imaju takav dizajn da odgovara savremenim potrebama sportista. Nadam se da će ova saradnja biti uspešna i korisna za obe strane koje danas potpisuju ugovor", rekao je Mijailović.

Veliku čast bila je i Suerdemu zbog potpisivanja ugovora.

"Zahvalio bih se predsedniku Mijailoviću i Crvenoj zvezdi na tome što su nas sjajno ugostili. Ovde smo da bismo potpisali sporazum između legendarnog kluba Crvene zvezde i turske marke Kigili. Znamo da je Zvezda 1991. godine bila prvak sveta i nadamo se da će uz podršku Kigilija ponoviti taj uspeh. Marka Kigili je sponzor velikom broju klubova širom sveta. Abdular Kigili je bio šest meseci predsednik Fdbalskog saveza Turske i potpredsednik Fenerbahčea. Kigili kao marka mnogo ceni sport", zaključio je Suerdem.

"Kigili je jedan od glavnih aktera koji ima vodeću ulogu u razvoju i formiranju sektora muške odeće u Turskoj, osnovan je 1938. godine. U Turskoj ovaj brend pruža usluge kroz 225 radnji i 26 prodajnih mesta u 15 država širom sveta. Ovaj brend stvara moderan i udoban dizajn koji može da se nosi u svakoj prilici, a prilagođen je savremenim i uspešnim muškarcima. Od osnivanja pa do danas glavni zadak za Kigili je da ima srećne i zadovoljne korisnike, a od sada je porodica bogatija za još jednog člana - FK Crvena zvezda", navodi se na sajtu FK Crvena zvezda.

B92