Crvena zvezda bolja od 5 evropskih velikana u ovom segmentu, bolja i od kluba koji je uložio 128.000.000 evra u pojačanja (FOTO)

Fudbaleri Crvene zvezde ostavili su odličan utisak u grupi smrti Lige šampiona, a pošto je grupna faza takmičenja okončana, došao je red i da se svedu računi.

Tim Vladana Milojevića je uzeo četiri boda u grupi sa Liverpulom, PSŽ-om i Napolijem, kome je posebno zagorčao život remijem u Beogradu bez golova.

Takođe, pobeda nad Liverpulom od 2:0 naterala je Liverpul da strepi do poslednjeg trenutka derbija sa Italijanima, u kom su Englezi ipak uz PSŽ otišli dalje.

Iako je gol razlika bila bolna sa 5:17, bodovno je Zvezda prošla bolje od nekoliko klubova, naročito od Monaka koji je ovog leta uložio 128 miliona evra u transfere.

Monako je doživeo potpuni fijasko sa jednim bodom i 2:14, PSV je imao dva boda, Lokomotiva Moskva tri boda iz pobede nad Galatasarajem, AEK je na nuli uz 2:13, Hofenhajm u grupi sa Sitijem, Lionom i Šahtjorom nije uspeo da iščupa više od tri boda.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Po četiri boda, baš kao Zvezda, osvojili su Jang Bojsi, Galatasaraj, koji je bio sa ovim učinkom treći u grupi D.

Telegraf.rs