Čović otkriva da li će se Topić vratiti u Crvenu zvezdu!?

Mnogo toga bi trebalo da se poklopi

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović bio je gost potkasta “Miljanov korner”, a tom prilikom govorio je o brojnim košarkaškim temama. 

Tako se, između ostalog, i dotakao statusa mladog Nikole Topića koji sa velikim uspehom nastupa kao pozajmljeni igrač u Megi.

– Mi znamo šta imamo i kakvu zvezdu brusimo. On je od 15. godine kod nas, nije on sad proigrao. Nemam ništa protiv Mege, dali smo mu da igra tamo određeno vreme, ali ne može svaki put neko drugi da se kiti tuđim perjem. Treba voditi računa sa transferima. Evo, šta je Filip Petrušev dobio? Rekao sam mu da ne žuri, da ostane još jednu sezonu da sazri i onda ode u NBA. Razumem sve, pare, košarku, NBA kao NBA, ali mora da se paziš jer ako prebrzo voziš, opasne su krivine, a i klizav je teren. Kod Nikole Jovića je nešto drugačija situacija, videćemo šta će biti sa Micićem.

Nedavno se pojavila informacija da Zvezda želi da vrati Topića već za drugi deo ove sezone.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

– Videćemo. Ne treba da ugrozimo ni njega, ni rezultate Mege, ali pre svega treba da mislimo o našim interesima. Nama je Hanga u povredi. Hanga je bio na pregledima ovde, kao i u Budimpešti kod svojih dugogodišnjih lekara. Mislim da ćemo ga za dve-tri nedelje imati na terenu. Ali, mora pažljivo da se radi, moraju da se saniraju njegove povrede. Nešto će se sanirati ovde, nešto u Budimpešti i Zagrebu, ostao je zagonetan Čović.

(Telegraf.rs)