Čović otkrio SVE! 1.500.000 evra za Petruševa!?

Crveno-beli su želeli mladog talenta.

Filip Petrušev (Mega)
Filip Petrušev (Mega), Foto: ABA liga/KK FMP

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović otkrio je da su crveno-beli želeli da u svoje redove dovedu mladog Filipa Petruševa (20) još dok je on nosio dres Baskonije. Ipak, Španci su tražili prevelicu svotu novca.

- Imali smo razgovor, ne direktno sa njim, već sa njegovim odgovarajućim menadžerima. Zvezda prosto nema te pare - rekao je Čović za "Sputnjik".

- On je igrač Baskonije, koja je tražila da platimo 1,5 miliona evra, na šta sam se nasmejao. Posle toga je to 'skinuto' na 800 hiljada, na šta sam se još više nasmejao. Imali smo još drugih predloga, to nije ispalo realno i uradili smo maksimalno šta smo mogli. Želim mu uspešnu karijeru, on je dete ponikao u Železniku, tamo je živeo, tamo su mu valjda i roditelji i želim mu da napravi izuzetnu karijeru. Radi se o izuzetno kvalitetnom momku, vanserijskih igračkih mogućnosti i očekujem ga sledeće sezone u NBA - dodao je predsednik Zvezde.

Nebojša Čović

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Nebojša Čović, Foto: Alo/Marko Metlaš

Čović se zapitao kako su Crvena zvezda i Partizan uspeli da ispuste takvog talenta.

- Bio je kod nas, u FMP-u je bio godinu dana, posle toga je dve godine bio u Partizanu. Sad se postavlja pitanje, a ja sam napravio analizu kod nas kako se to događalo, kako da mi izgubimo takvog klinca? Kako se nama tako stručnim ljudima u gradu košarke desi da mi to promašimo - zapitao je Čović uz dozu ironije.

Alo.rs

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: