Članovi biraju novi izgled Zvezdinog grba!

Crvena zvezda je prišila treću zvezdicu iznad svog grba, koja simboliše 30 osvojenih titula u nacionalnom prvenstvu, a kakav će biti njihov konačan raspored, odlučivaće članovi kluba!Prvobitno, crveno-beli su treću zvezdicu dodali iznad postojeće dve, međutim, vlada mišljenje da bi ih trebalo poređati u liniju, pa je moguće da dođe do promene.

"Svi zvezdaši koji se učlane u klub ili obnove članstvo će steći privilegiju da kroz glasanje u Zvezdinoj aplikaciji za mobilne telefone odluče kako će izgledati naš grb. Članovi kluba će birati jedno od tri ponuđena rešenja rasporeda zvezdica iznad grba, a kako bismo svim zvezdašima ostavili dovoljno vremena da se učlane, a samim tim i učestvuju u akciji, glasanje će trajati 28, 29. i 30. juna", navodi se u saopštenju objavljenom na klupskom sajtu.Podsetimo, Crvenoj zvezdi je pored osvojene druge uzastopne titule prvaka Srbije priznata i titula iz 1946. godine, pa je tako broj zvanja nacionalnog prvaka zaokružen na 30.


Učlanjenje u klub i obnovu moguće je obaviti u prostorijama servisa za članstvo na stadionu "Rajko Mitić", ali i preko zvaničnog klupskog sajta. Cena učlanjenja za punoletna lica je 1.000 dinara, dok deca od 15 do 18 godina plaćaju pola članarine, a za najmlađe je članstvo besplatno.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u


Ova odluka kluba je svakako interesantna, jer omogućava navijačima da učestvuju u odabiru budućeg izgleda grba koji će trajati godinama. U današnjem fudbalu, ne tako česta pojava…

mondo