ČIST LUKSUZ! Ovako izgleda Zvezdina nova loža za koju ćete morati izdvojiti 6000 evra

Cena karte je na godišnjem nivou i samo tako će se prodavati

Raste Crvena zvezda poslednjih godina u svim segmentima! Ne samo rezultatski na terenu, već i organizaciono i infrastrukturalno, što smo mogli i da vidimo pre izvesnog vremena tokom posete Marakani!

Obišli smo tom prilikom novi teren koji su crveno-beli uradili, kancelarije stručnog štaba i teretanu, a novina koja navijače očekuje jeste i centralna loža koja bi trebalo da zasija pre početka Lige šampiona i u čijem sklopu će biti ekskluzivni restoran.

To će biti restoran poluzatvorenog tipa, visokog ranga, gde će naš gosti koji kupe kartu imati sve uslove da sede u jednom super luksuznom restoranu. Površina restorana je 290 kvadrata, imaće 130 mesta i svaki gledalac koji kupi kartu za centralnu ložu imaće i mesto u restoranu, gde će moći da bira 10 vrhunskih srpskih specijaliteta koji će se spremati ovde. Restoran će raditi samo za vreme utakmica - poručili su sa Marakane.

Ono što nije poznato, a što vam Telegraf otkriva, jeste cena karte za tu ložu i ona iznosi 6.000 evra na godišnjem nivou. Tačnije, ona će moći i da se kupuje samo za celu sezonu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

A kada je u pitanju pomenuta loža, iz Zvezde su imali jasnu poruku za sve koji žele da iz nje gledaju utakmice.

Predstavljamo vam novi projekat koji se sprovodi na stadionu “Rajko Mitić” - renovirana centralna loža. Iskustvo za pamćenje u prelepom ambijentu, sa najboljim pogledom na teren, pružiće vam nezaboravan osećaj i neponovljivu atmosferu. Provedite vreme sa vašim poslovnim partnerima u ekskluzivnom restoranu na najvećem stadionu u državi i pratite majstorije naših fudbalera na domaćoj i evropskoj sceni. Sezonske ulaznice za centralnu ložu su u pretprodaji, a za sve dodatne informacije pišite nam na: marketing@crvenazvezdafk.com.

(Telegraf.rs)