Cilj je da dostignemo 50.000 aktivnih članova, da proširimo zvezdašku porodicu

On je istakao da je zbog svega navedenog važno da svaki zvezdaš bude uz svoj klub i postane njegov član

U ovako turbulentnom vremenu naša porodica je pokazala snagu, očuvali smo instituciju članstva i uspeli da dođemo do gotovo 23.000 članova, poručio je predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović u pismu zvezdašima i članovima kluba.

Porodica je nukleus svakog društva i bez nje nema ni stabilnosti ni opstanka. Značaj porodice posebno dolazi do izražaja u teškim vremenima kakva je bila ova 2020. godina Zvezda je jedna velika i moćna porodica. Klub je uspeo da se održi i da postigne velike sportske rezultate u ovako turbulentnom vremenu iako nismo mogli da računamo na brojne prihode. Mnogo bitnije, nismo mogli da računamo na podršku naših vernih navijača, na tu ogromnu zvezdašku porodicu - rekao je Mijailović u pismu objavljenom na klupskom sajtu.

Kako kaže, upravo u takvim vremenima, ta porodica je pokazala snagu.

Očuvali smo instituciju članstva i uspeli da dođemo do gotovo 23.000 članova. Tužna je činjenica da nismo mogli da se revanširamo vernim navijačima Crvene zvezde time što bi sa tribina zajedno uživali u sjajnim igrama tokom jeseni u Ligi Evrope i novom plasiranju u prolećnu fazu UEFA takmičenja. Zbog toga želim da vam se najiskrenije i od srca zahvalim na podršci koju smo sve vreme osećali, iako ste svi vi pojedinačno imali velikih briga u svom privatnom životu - rekao je on.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Mijailović je dodao da je cilj je da dostignu broj od 50.000 aktivnih članova.

- Možda to deluje nerealno u ovom trenutku, ali u skladu sa renomeom, veličinom kluba i svim onim što smo postizali tokom prethodnih godina imamo za pravo da sada postavljamo najviše moguće ciljeve. Siguran sam da možemo da ih ostvarimo na identičan način na koji su i fudbaleri, na terenu, postizali fenomenalne rezultate: neprestanom borbom i ljubavlju prema crveno-belom dresu - rekao je Mijailović i dodao:

Ponosni smo na svakog člana koji je sa nama prolazio i lepe i teške trenutke. Opet se pokazalo da biti zvezdaš jeste jedan od najlepših osećaja na svetu. Drago mi je i što je svaki dinar od članstva transparentno otišao u zvezdinu Fondaciju koja za cilj ima da pomogne razvoju Kluba, a posebno Omladinskoj školi i veteranima.

On je istakao da je zbog svega navedenog važno da svaki zvezdaš bude uz svoj klub i postane njegov član.

Fudbalski klub Crvena zvezda želi da nastavi zacrtanim putem, da ojača instituciju članstva i da pokaže da će iz ovakvih vremena izaći još stabilniji. Zvezda uvek misli na svoju publiku, na svoje verne navijače i trudiće se da im se oduži na pravi način. Ovom prilikom vas pozivam da ostanete uz svoj Klub i da u svom okruženju, ličnim primerom i onim što je, na naše zadovoljstvo, uradio naš tim ove jeseni, pokušate zajedno sa nama da uvećate ovu ogromnu Zvezdinu porodicu koja će Klub činiti još jačim i uspešnijim - zaključio je Mijalović.

(Telegraf.rs/Tanjug)