Cicipas PLJUVAO Đokovića! Novak ga je jedini branio kada to niko nije smeo

Brzo je zaboravio grčki igrač kada ga je nedavno Novak branio, a svi su ga napadali

Svi su čekali da se i Stefanos Cicipas oglasi o situaciji u kojoj se nalazi Novak Đoković, a na kraju je to i uradio i nije bio nimalo blagonaklon prema srpskom teniseru.

Zaboravio je brzo Cicipas da ga je Novak branio čak i onda kada su ga svi napadali zbog odlazaka u toalet, dugačkih pauza i zbog navodnih konsultacija sa svojim ocem i trenerom.

Cicipas ističe da su protokoli za ulazak u Australiju i igranje na Australijan Openu bili jasni, ali da pojedinci, misleći na Novaka, igraju po svojim pravilima, praveći većinu igrača budalama.

-Čini se da ne igraju svi po pravilima. Mali procenat izgleda bira svoj put, čineći da većina izgleda kao budale ili tako nešto. Naročito nakon što je ATP objavio kriterijum za ulazak u zemlju. Niko nije mislio da može da dođe nevakcinisan i da ne prati protokole koje su mi dati. Ja sam odlučio da odem i da budem 100 odsto spreman. Novak je otišao na drugu stranu. Ne znači to da je moj put ispravan, da njegov nije.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Jedan način je da svaki igrač prati pravila, a statistika kaže da je 98 odsto igrača vakcinisano. Jedan put je da pratite protokole i da budete vakcinisani i spremni da se takmičite, a drugi je ovaj koji biraju neki drugi, koji nije po pravilima - rekao je Cicipas.

Podsećanja radi, Novak je pobedio na Federalnom sudu Australije tamošnju vladu, ali njegov opstanak u zemlji još nije siguran, jer konačnu reč ima ministar za imigraciju Aleks Hok, koji ima diskreciono pravo da deportuje Novaka.

Kurir sport