Četvorica iz Zvezde pred IZLAZNIM VRATIMA!?

Zna se i kada.

FK Crvena zvezda je nedavno predstavila prvo pojačanje u prelaznom roku - Ohi Omoižuanfo je zadužio crveno-belu opemu, a očekuje se da to urade još neki igrači.

Aksel Bakajoko i Loi Dioni su igrači na koje se ne računa, Aleksi Vukanoviću i Slavoljubu Srniću je ugovor istekao, a ponuda ima za još nekolicinu fudbalera, potvrdio je u razgovoru za TV Arena sport prvi čovek šampiona Srbije, Zvezdan Terzić.

– Imamo ponude za Nikolića i Petrovića, ali nismo zadovoljni. To su ponude koje nas ne zadovoljavaju u ovom trenutku, juče je stigla ponuda i za Erakovića, koji se nametnuo kao oslonac ekipe. U finišu prvenstva je pokazao da ima karakter da igra pod pritiskom na visokom nivou, što i jeste intencija omladinske škole Crvene zvezde. Ima ponuda i za Lazetića, koji je najinteresantniji igrač, pre svega zbog godina, ali to je zbog onoga što sam već rekao o evropsom tržištu – rekao je Terzić.

Čelnik Zvezde je pričao i o dolascima, a jednoj poziciji se posebno govori već neko vreme.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

– Mi smo konstatovali da ne možemo da nađemo domaćeg kvalitetnog desnog beka koji može da odgovori kriterijumima Zvezde. Imamo uži spisak i nadam se da ćemo kroz sedam-osam dana rešiti pitanje desnog beka, stranca - istakao je generalni direktor srpskog šampiona Zvezdan Terzić.

Srbijadanas