BOMBA NA POMOLU: Zvezda se “nećka” između ovih igrača (FOTO)

Crvena zvezda je ove sezone napravila odličan posao u Evropi pa tako napunila kasu, rešila se dugova pa je red da i napravi ekipu koja će moći igrati redovno u Evropi.

Nakon plasmana u 1/16 finala Lige Evrope apetiti su porasli, pa je Zvezda čudom uspela da se plasira u Ligu Šampiona i savlada čak Liverpul.

Degenek, koji je bio asistent oba gola u Salzburgu je napustio klub a njegovo mesto je zamenilo do sad najčujnije pojačanje, Nemanja Milunović, doskorašnji član BATE Borisova.

Zvezda je verovala da može dovesti Miloša Ivanića i bili su blizu realizacije ali se ipak transfer nije dogodio.

Pored Milunovića u klub je stigao i Jirka kao i Vidić i Vulić.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Još nije kraj pojačanjima i uprava želi dovesti još nekoga ko bi bio stalan na svojoj poziciji i ko može značajno doprineti ekipi. Na Zvezdinoj listi želja je i Hugo Vieira koji je bio član Zvezde od 2015-2016 godine gde je upisao 43 utakmice i postigao 27 golova. Pored Huga, crveno beli su bili ozbiljino zainteresovani za Roberta Berića. U pitanju je slovenački napadač, kojeg je francuski klub platio 7.500.000 evra na leto 2015. godine, a kojem aktuelni ugovor ističe na leto. Crveno-beli bi navodno želeli posao da završe ove zime.