Čaušić napušta Zvezdu, pozajmica ili transfer?

Stigla je na Marakanu ponuda za Branka Jovičića, ali je brzo – odbijena.

Nema Crvena zvezda nameru da proda 26-godišnjeg centralnog vezistu Nimu, bar ne pod uslovima koje je član Lige 1 naznačio Beograđanima.

Prema saznanjima MOZZART Sporta, Francuzi su ponudu naslovili na 750.000 evra, što je u Ljutice Bogdana 1a procenjeno nedovoljnim da bi se jednom od standardnijih igrača u ekipi Vladana Milojevića izdalo zeleno svetlo za odlazak u inostranstvo.

Procena rukovodilaca crveno-belih je da Jovičić, posle zapaženog učinka u osvajanju dve titule prvaka Srbije, učešća i Ligi šampiona i Ligi Evrope vredi više. To znači ili da će Nim morati da podeblja ponudu ili da će neki drugi zainteresovani klub morati da bude izdašniji za popularnog Bakulu.

Pogotovo ako se ima u vidu da su mu ostale još dve godine ugovora i da bi mogao da bude jedan od faktora u evropskim kvalifikacijama ovog leta. Bez obzira što je klub doveo Alberta Kanjasa, a na poziciji centralnog veznog ima još Dušana Jovančića i Gorana Čaučića.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Upravo bi Čaušić mogao da bude jedan od fudbalera koji će uskoro napustiti Zvezdu.

 Pisali smo već da se traže klubovi koji bi, u vidu pozajmice ili otkupa, mogli da angažuju Erika Jirku i Lorenca Ebisilija, dok je kod Čaušićasituacija takva da bi ga crveno-beli najradije prodali.

I njemu ugovor ističe leta 2021, što možda jeste ograničavajući faktor za zainteresovane kupce, pa bi se – ako već ne bude transfer – išlo na opciju pozajmice.

mozzartsport