ČAUŠIĆ NAPUŠTA ZVEZDU?: Menja ga Zvezdino dete (FOTO)

Dvoumila se Uprava  prošlog leta i pogrešila. Između Čaušića i Mijailovića Zvezda je rešila da kupi Čaušića i plati ga milion evra, imao je Goran preporuku od strane stručnjaka iz Rusije, pa je za njega garantovao Grof Božović.

Ipak Čaušić nije pokazao apsolutno ništa, na samom početku delovalo je kao je potrebno vreme da se uklopi, ali kako je vreme odmicalo sve više se zameralo Milojeviću što „gura“ Gorana, ali na kraju dana treba biti svestan da je igrač koji je plaćen milion evra stalno pod lupom navijačke i sportske javonosti, pa se Vladan sigurno nadao da je pitanje vremena kada će Čaušić proraditi.

Ipak to se nije deslio. Ove sezone fali igrač na toj poziciji, tačnije neko ko je sličan karakteristikama Krstičića koje napustio Zvezdu. Sada mora da se reaguje, videlo se protiv Partizana da u trenutcima nesigurnosti fali jedan lucidan kreator.

Gotovo je sigurno da će prvi pik i možda prvo pojačanje biti Srđan Mijailović o kome ne treba mnogo trošiti reči. Prosinečki ga je otkrio i govorio da je jedan od najboljih igrača sa kojima je radio. Popularni „Mićko“, kako ga je Robi zvao bio je radilica iz „senke“.

Branko Jovičić je tu, produžio je ugovor, Jovančić se podrazumeva, dakle fali još jedan igrač koji može da napravi razliku u tom kreativnom smislu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Biće ovo svakako jedan od boljih poteza ukoliko se realizuje, a Čaušića bi Zvezda mogla komotno da proda.

beogradski portal