BURAN PRELAZNI ROK! Pored Borjana, još jedan ljubimac Delija napušta klub

Buran decembar u Crvenoj zvezdi. Uz mnogo problema na terenu crveno-beli završili su takmičarsku 2021. godinu, posebno kada je domaće prvenstvo u pitanju.

Uzdrmao ih je remi sa Radnikom i pet poena zaostatka na tabeli u odnosu na Partizan.

Pored toga Milan Borjan najavio je da napušta klub, ali to nije kraj problemima.

Milan Borjan zatražio je raskid ugovora sa Crvenom zvezdom.

Nešto kasnije je obrazložio svoje razloge za to. Mnogi navijači spekulišu da je razlog tome navodna svađa sa trenerom Dejanom Stankovićem, ipak, Snežana Borjan šalje neke druge signale.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Navodno se radi i o neisplaćenim platama, tako je napisala na društvenim mrežama. Boli navijače i remi protiv Radnika, preko toga ne mogu da prođu, ali da situacija nije divna pokazuje i sledeći potez.

Miloš Degenek je fudbaler koji je nekoliko sezona unazad na izlaznim vratima "Marakane", tako bar tvrde mediji, a po njegovoj najnovijoj objavi na Tviteru naslućuje se da bi i on mogao da napusti klub.


- Uvek zahvalan na pruženoj šansi. Dopada mi se, i uvek ću Al Hilal nazivati svojom kućom. Nastavite da se borite, bićete šampioni - napisao je Miloš na Tviteru.

Inače, Milan Borjan je navodno već dobio ponudu iz MLS lige, a klub se brzo oglasio porukom da računa na golmana i u narednoj godini. Nema sumnje da nas čeka topla zima podno "Marakane".

Novosti.rs