BURAN PRELAZNI ROK! Ništa od Prijovića, stiže Pešić!?

Crveno-bele čeka buran prelazni rok

Još po okončanju sezone bilo je jasno da će najvažnije vesti za Crvenu zvezdu trenutno biti vezane za transfer pijacu!

A sa iste nam stižu informacije "Sportskog žurnala" da je Aleksandar Pešić trenutno bližu dolasku na Marakanu od Aleksandra Prijovića, pre svega zbog finansijskih zahteva ovog drugog.

Naime, Prijović želi trogodišnji rastuću ugovor koji će mu u posledjoj sezoni doneti čak 1.2 miliona evra, dok je Pešić u međuvremenu obavio razgovor sa čelnicima kluba i u narednim danima se očekuje konačna odluka.

Ukoliko kaže DA, crveno-beli će odustati od Prijovića.

"Žurnal" takođe navodi da bi Nikola Krstović mogao da ode na pozajmicu do zime kako bi "uhvatio ritam" koji u Zvezdi očekuju od njegovog dolaska iz Zete.

Krstović je i dalje bonus igrač, Zvezdan Terzić ga je nedavno hvalio, a klub u koji se Crnogorac seli jeste novi superligaš Kolubara iz Lazarevca. Podsetimo, ranije se pominjao i Radnički iz Niša.

Najnovija vest oko Kolarova glasi da je njegov dolazak na Marakanu pod znakom upitnika, jer oporavak od operacije kičme ne teče onako kako su se obe strane nadale.

Od gotovog posla, međutim, došlo se do nove neizvesnosti, čak i prognoza da od zvučnog pojačanja za šampiona nema ništa - piše "Žurnal."

(Telegraf.rs)