BURA U SRPSKOM FUDBALU! Zvezdin meč sa TSC-om pomeren ali… “TSC nije želeo da odloži meč sa Crvenom zvezdom!”

Trener je rekao da nije baš bio rad za odlaganje, ni on, kao ni tim

Kako pred sobom imaju prve mečeve u Evropi, Crvena zvezda i TSC su odučili da na obostranu korist iskoriste pravo i odlože svoju prvenstvenu utakmicu, kako bi odmorili za predstojeće mečeve.

Klub sa Marakane će tu pauzu iskoristiti i da se sastane s Partizanom, dok se o tome oglasio i trener iz Bačke Topole, Žarko Lazetić.

Žarko Lazetić, strateg TSC-a, otkrio je da i nije bio za odlaganje utakmice.

Ja sam protivnik odlaganja utakmica. Niti sam tražio da se odloži utakmica, niti želim da se utakmice odlažu. Koliko nam odgovara ili ne odgovara, to je hipotetički. Znam da postoje pravila, termini utakmica i da se to promenilo. Da li nama odgovara što ćemo igrati sa Zvezdom u nekom terminu Kupa? Za koliko vremena? Ja to ne želim... Mislim da nije prema svim protivnicima korektno - rekao je Žarko Lazetić, a prenosi MozzartSport.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Ovo odlaganje sa Crvenom zvezdom znači i da će TSC imati dosta dugu pauzu, dok je tim iz Bačke Topole imao priliku i za odlaganje sa Radničkim iz Kragujevca, kada je to odbio.

Ja nisam želeo da odlažem ni Radnički Kragujevac kada smo imali pravo, između dve Brage i zbog toga smo protiv Brage u drugoj utakmici izgledali kako smo izgledali, jer je bilo malo razmaka. Ali, takva su pravila svuda u Evropi. Svi imaju utakmice na tri dana, mi smo sada u tome, spremali smo se za to. Spremao sam igrače na to da igraju na tri, četiri dana. Imamo roster da to igramo. Možda bi primili pet golova i u petak uveče došli iz Londona, hipotetički, nama odlaganje možda i odgovara, ali ja to nisam želeo, niti TSC - zaključio je Lazetić.

(Telegraf.rs)