BUM! Ljubiša Tumbaković više nije selektor Srbije

Marko Pantelić je počeo razgovore sa kandidatima za mesto selektora

Fudbalski savez Srbije objavio je saopštenje na svom sajtu kojim je potvrdio da Ljubiša Tumbaković više nije selektor Srbije.

 Kako Telegraf nezvanično saznaje, do okončanja saradnje došlo je na inicijativu Ljubiše Tumbakovića, koji je želeo da se sporazumno rastane sa FSS.

Takođe, zamenik predsednika FSS, Marko Pantelić, obavestio je sve da je počeo razgovore sa kandidatima za selektora i da će ime novog selektora biti poznato do kraja kalendarske godine.

- Fudbalski savez Srbije i Ljubiša Tumbaković sporazumno su raskinuli ugovor. Bivšem selektoru „A“ reprezentacije FSS zahvaljuje se na saradnji i želi uspeh u daljoj karijeri. Zamenik predsednika FSS Marko Pantelić, obavestio je članove IO FSS da je počeo razgovore sa kandidatima za selektora „A“ reprezentacije i u zavisnosti od epiloga, ime novog selektora najverovatnije biće poznato do kraja kalendarske godine - navodi se na sajtu FSS.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Takođe, FSS je obavestio i da je produžio je ugovor sa selektorom U21 Ilijom Stolicom za sledeći kvalifikacioni ciklus.

Skupština FSS, koja je prvobitno planirana za 25. decembar, pomerena je zbog pandemije korona virusa i biće održana sredinom marta 2021. godine.

Fudbalski savez Srbije nagradio je takođe specijalnim premijama veliki uspeh koji je ostvarila naša futsal reprezentacija. Srbija je jedna od samo šest evropskih selekcija koje će učestvovati na Futsal Prvenstvu sveta u Litvaniji 2021. godine.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs