BUKARI NAJAVIO ODLAZAK IZ ZVEZDE!? “Čekam da se završi sezona, videćemo sve tad…”

Krilni fudbaler je letos stigao u klub, a uskoro bi već mogao da promeni sredinu

Fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Gane, Osman Bukari, imao je sasvim solidnu ulogu na Svetskom prvenstvu u Kataru, gde je uspeo da postigne gol Portugaliji, dok je sada najavio i da bi uskoro mogao da promeni klub.

Bukari je govorio za "Agoo FM", radio stanicu iz Gane, gde je jedno od pitanja bilo i vezano za njegove buduće planove, gde je istakao da mu godi interesovanje nekolicine klubova, ali da je posvećen Zvezdi.

- Pročitao sam vesti o interesovanju klubova za mene, ali sačekaću da se završi sezona pre nego što odlučim o svojoj budućnosti. Prošlo je šest meseci otkako sam u Crvenoj zvezdi i želim da se skoncentrišem i završim sezonu. Videćemo šta će biti na kraju sezone - istakao je Bukari.

On je između ostalog rekao i da bi voleo da zaigra ponovo u domovini, ali da moraju određene stvari da se poklope za to.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Želeo bih da zaigram u Premijer ligi Gane pre nego što završim karijeru. Ponovo ću igrati za Akra Lajonse, ali pod uslovom da oni budu u najvišem rangu, dok mi je alternativa Asante Kotoko. Veliki sam obožaval Kotoka - zaključio je krilni fudbaler Crvene zvezde.

(Telegraf.rs)