BUDUĆNOST PROBALA DA NAMESTI ZVEDZU: Ni manje ni više nego preko…

Sportski direktor Budućnosti iz Podgorice Gavrilo Pajović pokušao je beskrupulozno da „namesti“ priču kako trener Partizana Andrea Trinkijeri razmišlja o odlasku iz kluba zbog incidenata koji su se u ponedeljak dogodili u finalu ABA lige

Grupa Zvezdinih navijača je neposredno pred peti meč finalne serije uletela u teren i krenula ka igračima Budućnosti, koji su otišli u svlačionicu i zadržali se sat vremena.

Potom je Zvezda rutinski slavila i vratila ABA ligu na Mali Kalemegdan, sa čim Pajović očigledno ne može da se pomiri pa je gostujući u emisiji „Načisto“ izjavio da će zbog „delija“ i Trinkijeri napustiti Srbiju.

– Čuo sam da ima najava da Trinkijeri napušta Partizan zbog ovakvih stvari, to treba sprečiti. Kada ovakvu ABA ligu napuštaju ozbiljni treneri koji su sa ozbiljnim klubovima u ozbiljnim ligama osvajali trofeje, šta će se desiti onda ako ne bude ABA lige. Onda nema košarke – rekao je Pajović.

Ubrzo su stigli i demanti iz redova Partizana, a predsednik crno-belih Ostoja Mijailović je kratko poručio šta misli o Pajovićevoj tvrdnji.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

– Svako ima pravo da komentariše šta želi, važno je šta je istina – a šta ne. Andrea Trinkijeri ima ugovor sa Partizanom još dve godine – poručio je Mijailović za Hot Sport.