BRUTALNO! Milojević će u novom klubu zaraditi pravo bogatstvo!

Ovo je misaona imenica i za većinu trenera u Evropi

Vladan Milojević na vratima Al Ahlija. Za interesovanje kluba iz Džede zna se već nedeljama, a već danima saudijski mediji pišu da je samo pitanje sata kad će da se ozvaniči da je dojučerašnji trener Crvene zvezde novi šef trenutno trećeplasiranog tima domaćeg šampionata.

Saudijski mediji pišu da je i plata dogovorena, prema spekulacijama Milojević će po sezoni zarađivati ogromnih 2.500.000 evra što je misaona imenica i za većinu trenera u Evropi. Podsetimo, ugovor bi trebalo da bude potpisan na godinu i u po dana.

Međutim, ako plata i nije sporna problematične su garancije. Iako saudijski klubovi imaju čime da privuku Evropljane poslednjih godina su malo ukaljali ugled redovnih platiša.

Primer je recimo i Al Ithad, masne pare je nedavno dao za Aleksandra Prijovića, Sekua Sanoga, Garija Rodrigeza i druge asove da bi se na kraju ispostavilo da se malo zaleteo, pa je rasprodao skoro celu tu ekipu.

foto: Starsport©

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Zato je Milojević rešio da se osigura, pa bi Al Ahli trebalo da skoro polovinu novca, iliti 5.000.000 saudijskih Reala što je oko 1.250.000 evra, na račun srpskog stratega uplati odmah. Dakle, nije to novac koji će dobiti samo za potpis, već garancija da ga klub neće zakinuti.

Tek tada će srpski stručnjak otputovati u Džedu na potpisivanje ugovora.

Espreso